01
02
03
04
05
Info

Nu există rezultate de afișat

Ești gata pentru o experiență premium?

Dorim să asigurăm satisfacția și confortul dumneavoаstră atât în procesul de montare cât și la finele lui

Etapele de lucru

01.
Luarea măsurilor

Construcția acoperișului e mai simplă cu echipele RoofArt, beneficiați automat de garanția totală a materialului și de garanția de 2 ani pentru serviciile de montare.

02.
Alegerea materialului

Aveți posibilitatea să alegeți orice tip de material pentru acoperiș: țiglă metalică, șindrilă bituminoasă și țiglă ceramică.

03.
Elaborarea ofertei

Pe baza măsurătorilor și a materialului selectat, elaborăm oferta care conține costul pentru material și costul lucrărilor.

04.
Montarea

Se realizează ținând cont de următorii pași: întocmirea graficului lucrărilor, livrarea materialelor necesare. Montarea se realizează în ziua stabilită,astfel asigurăm curățenia.

05.
Evaluarea tehnică

După finalizarea montării, specialiștii RoofArt verifică toate etapele procesului tehnologic și înlătură posibilile scăpări.

06.
Finalizare

Înmînăm certificatele de garanție pentru produs și lucrările de montaj și vă mulțumim pentru că ați ales să construiți calitativ.

Sfaturi pentru a alege materialul pentru acoperiș

Credeți că alegerea materialului e simplă? Nu tocmai, există zeci de criterii care trebuie să le luați in considerare atunci cand alegeți materialul potrivit. Descarcă gratuit ghidul care te va ajuta să iei decizia corectă!

Proiectele noastre