Sistemul de parazăpezi cu bare RoofArt

09 Feb 2022 #Noutăți

Cu toții știm că locuința necesită o atenție specială în timpul sezonului rece al anului, îndeosebi din cauza ninsorilor ce pot provoca presiuni mari asupra acoperișului. 

De altfel, trebuie să asigurăm o zonă de protecție care ar include: porțiunea de intrare în casă, trotuarul public și strada. 
Iată de ce apărătoarele de zăpadă sunt o metodă fiabilă de evitare a alunecărilor de pe acoperiș ce pot deteriora sistemul pluvial datorită greutății maselor de omăt. 

Astfel cum în sistemul de parazăpezi sunt integrate bare de protecție, acestea crează perfect imaginea de ansamblu al acoperișului și permite o asamblare/dezasamblare ulterioară.
Un alt avantaj al opritoarelor de zăpadă cu bare e faptul că pot acționa ca protecție și suport în timpul inspecției acoperișului de către specialiști.

Ele sunt montate paralel cu strașina, iar numărul necesar de parazăpezi depinde următorii factori:

  • unghiul de înclinare și
  • suprafața acoperișului.  

Pentru evitarea problemelor legate de compatibilitatea dintre învelitoare și opritorul de zăpadă, se recomandă ca să fie alese accesoriile de la același producător de acoperiș.

Încă un element crucial, care contribuie la calitatea deservirii sistemului de parazăpezi, este corectitudinea montării acestuia. De aceea, e necesar de urmărit instrucțiunile de montare ale producătorului. 


Instrucțiuni de montare a sistemului de parazăpezi cu bare

Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne