Produs NOU - Banda de ventilație streașină

02 Nov 2023 #Noutăți
Banda de ventilație streașină, este o componentă importantă a acoperișurilor înclinate. Această bandă are rolul de a asigura o ventilație adecvată a spațiului din interiorul acoperișului, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a acoperișului. Iată câteva caracteristici ale benzii de ventilație streașină:
  1. Material: Această bandă este fabricată din oțel suedez SSAB, având grosimea de 0.57mm, disponibil într-o gama variată de culori, astfel încât să se potrivească perfect cu specificațiile proiectului dvs..
  2. Formă și dimensiune: Banda de ventilație streașină este sub formă de fâșii, lungimea de 2000 mm iar înălțimea de 9.2 mm și în role.
  3. Ventilație: Perforațiile benzii permit aerului să intre prin streașină și să circule prin spațiul dintre țiglă și carcasa acoperișului. Acest flux de aer ajută la eliminarea umezelii, la prevenirea condensului și la menținerea unei temperaturi constante în pod sau mansardă.
  4. Montare: Banda de ventilație se montează de obicei pe partea inferioară a șarpantei, direct pe planșee sau grinzi, înainte de instalarea materialelor de acoperiș. Se fixează în mod securizat cu agrafe sau cu alte elemente de fixare specifice.
  5. Importanță: Utilizarea corectă a benzii de ventilație streașină este esențială pentru prevenirea deteriorării acoperișului cauzate de umezeală și temperaturi extreme.
Cu Banda de ventilație Streașină, puteți fi sigur că acoperișul dvs. va fi protejat și că veți beneficia de o ventilație optimă.
Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată:
Tel: 079 090 040
Chișinău, șos. Muncești 799
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
info@roofart.md
www.roofart.md
 
Tel: 060 500 442
Chișinău, str. Meșterul Manole 5A
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
info@roofart.md

Bălți
Tel: 060 401 157
Intrarea in orașul Bălți, Drumul R14
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
office.balti@roofart.md
 
Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Țigla metalică Clasică VS țigla metalică Dublu-Modulară RoofArt

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne