Primul produs fabricat în Moldova montat pe muntele Athos

29 Jun 2020 #Proiectele noastre

La începutul lunii iunie, una dintre echipele de montatori RoofArt a instalat sistemul de scurgere RoofArt Cupru la mănăstirea Pantocrator, chilia Sfântului Tihon de pe muntele sfânt Athos, Grecia.

Produsul RoofArt a fost recomandat de către partenerul companiei RoofArt România – rețeaua de magazine Dedeman. Clienții au optat pentru Roofart dintr-o listă cu cei mai mari producători mondiali și au rămas plăcut surprinși de calitatea sistemului de scurgere produs în Republica Moldova și de serviciile de montare oferite. Lucrarea, care a durat 3 zile, l-a impresionat pe părintele de la chilia Sfântului Tihon, acesta menționând că va recomanda produsele și serviciile RoofArt.

Ilarion Ursu, director general al grupului de companii RoofArt și Conluxart, apreciază acest eveniment astfel: „Prețuim faptul că suntem aleși pentru efectuarea acestor lucrări «de suflet». Astfel, contribuim la dezvoltarea imaginii țării, imagine care poate fi creată doar prin implicarea fiecăruia. Prin astfel de exemple educăm societatea și demonstrăm că avem potențial de a crea și în Moldova produse și servicii de calitate”. 

Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne