Festivalul Montatorilor - RoofArt

07 Jun 2023 #Noutăți

Știm că ești un maestru al montajului de acoperiș, dar acum e timpul să-ți arăți abilitățile și în lumea spionajului! RoofArt este onorat de a te invita la cel mai exploziv și captivant eveniment al anului: Festivalul Montatorilor sub acoperire!

Așadar, pregătește-ți dispoziția bună și gândirea strategică, deoarece vom avea o zi plină de acțiune, suspans și momente amuzante. Fiecare concurs va fi o misiune, iar tu vei fi montatorul care va aspira să devii Agent sub Acoperire RoofArt.

Data: 10.06.2023, ora: 09.00
Locație: șos. Muncești 799, Chișinău

Pe parcursul festivalului, veți fi înconjurat de colegi pasionați și profesioniști în acest domeniu, ceea ce va oferi oportunități excelente de networking și schimb de idei.
Nu uita să vii cu spiritul aventurii și o doză sănătoasă de umor, deoarece vom avea surprize și provocări pe tot parcursul festivalului. Să ne întrecem în creativitate și să facem ca fiecare moment să fie o explozie de imaginație și distracție!

Te rugăm să confirmi prezența ta până la data de 2 iunie, pentru a ne asigura că îți vom putea rezerva un loc în acest eveniment special.

Cu respect,
Echipa RoofArt

Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne