Etapele de Producție a Țiglei Metalice RoofArt

16 Aug 2023 #Noutăți

Indiferent dacă construiți case, clădiri comerciale sau industriale, alegerea unui acoperiș rezistent și estetic este esențială. Una dintre opțiunile tot mai populare este țigla metalică. Cu o rezistență excepțională și un aspect modern, țigla metalică îmbină funcționalitatea cu designul. Dar cum ajunge o foaie de metal la stadiul unei țigle elegante și rezistente?
Vom explora în acest articol etapele cheie ale producției țiglei metalice.

1.    Așezarea ruloului de oțel pe derulator: 
Acest dispozitiv permite controlul și ghidarea materialului în timpul procesului de producție. Odată cu așezarea ruloului pe derulator, materialul este pregătit pentru etapele ulterioare.


2.    Introducerea datelor comenzii în panoul de control: 
Operatorul introduce datele comezii, astfel, odată ce informațiile sunt introduse în panoul de comandă, pornește procesul de profilare.


3.    Profilarea:
Profilarea reprezintă o altă etapă în procesul de producție a țiglei metalice, în timpul acesteia foaia de metal este modelată pentru a obține forma țiglei. Profilul țiglei conferă rezistență și performanță țiglei metalice.


4.    Stivuirea panourilor de țiglă metalică
Sub supravegherea atentă a operatorului panourile sunt plasate uniform și corect aliniate pentru a evita deformarea sau zgârierea acestora. Pentru a preveni contactul direct între panouri, se utilizează fâșii de hârtie, după care se marchează și se ambalează.

5.    Transportarea în depozit sau livrarea comenzii către client. 

În concluzie, producția țiglei metalice este un proces care îmbină tehnologie avansată - cu grija la detalii. De la pregătirea materialelor până la livrare, fiecare etapă asigură satisfacerea clientului - o țiglă metalică durabilă, estetică și funcțională, ce oferă protecție și siguranță acoperișurilor Dvs.

Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne