Deschiderea Noilor Filiale RoofArt

26 Jul 2023 #Noutăți

Echipa RoofArt anunță deschiderea a două noi filiale în Republica Moldova - Chișinău și Bălți. Prin această extindere, ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să oferim servicii mai rapide și mai calitative.

În Chișinău - Strada Mesterul Manole 5A. Această locație oferă acces ușor pentru toți cei care au nevoie de acoperiș de calitate și servicii profesioniste.

Situat la Bălți, la ieșirea din oraș, șoseaua R14. Noua noastă filială este pregătită să ofere consultanță specializată și soluții potrivite pentru acoperișul dumneavoastră.

De ce RoofArt?

Calitate RoofArt – utilizarea materialelor de la furnizori cu renume a caror tehnologii nu numai că oferă durabilitate în timp dar și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Profesionalism și experiență RoofArt – cu peste 20 de ani de experiență în producerea sistemelor pluviale și a acoperișurilor, echipa noastră este gata să realizeze orice proiect indiferent de complexitate.

Inovație continuă: Suntem mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și tendințe în domeniu, pentru a vă oferi soluții moderne, eficiente și sustenabile.

Încredere RoofArt – satisfacția clienților este cheia succesului și motorul nostru pentru a oferi mereu servicii de calitate.

Noile showroom-uri reconfirmă angajamentul nostru de a fi mai aproape de clienți, oferindu-le tot de ce au nevoie pentru a-și realiza proiectul. Aici găsești consultanță, un sfat sau chiar o cafea ce poate lega o relație durabilă, exact ca sloganul Roofart „acoperișul durabil”.

Vino în showroom-urile noastre din Chișinău și din Bălți și beneficiază până la 21 august 2023 de reduceri pe gustul tău.

 

Noutăți recente
#Noutăți

Cum calculăm diametrul sistemului de scurgere a apei?

Mai mult
#Noutăți

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

Mai mult
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne