Muncești 799 079 090 040
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Acoperiș din prestigiosul oțel suedez SSAB

27 Dec 2023 #Noutăți
RoofArt îți propune soluția ideală pentru un acoperiș rezistent cu o garanție de 50 de ani anti-coroziune pentru a-ți aduce liniștea mult dorită. A alege un acoperiș nu înseamnă doar o opțiune pe termen scurt; este o investiție în viitorul casei tale, iar RoofArt înțelege esențialul durabilității și solidității.
Când vine vorba de alegerea unui acoperiș, mulți cad în capcana opțiunilor aparent mai accesibile, dar care se dovedesc fragile și vulnerabile în fața condițiilor meteorologice extreme. RoofArt încurajează să faci o analiză mai amplă ca să poți face o alegere corecta a unui acopesiș ce oferă o protecție de durată.
Acoperișul reprezintă, fără îndoială, elementul cheie al casei tale când vine vorba de a-ți oferi protecție împotriva vremii nefavorabile. RoofArt înțelege că este o decizie pe termen lung, motiv pentru care a ales un parteneriat cu producătorul de oțel - SSAB.
Secretul rezistenței acoperișului RoofArt stă în utilizarea oțelului suedez SSAB acoperit cu zinc, 275 g/m2. Acest material este de căteva ori mai rezistent la coroziune decât oțelul galvanizat, oferind protecție împotriva intemperiilor, precum grindina, rafalele de vânt, ninsori abundente și radiațiile UV. În procesul de producere îmbinăm acest oțel de calitate superioară cu tehnologie avansată pentru a crea sisteme de învelitori rezistente, cu o durată medie de viață de 60 de ani.
Sistemele de acoperiș RoofArt nu sunt doar o alegere pragmatică, ci și o alegere estetică. Cu un design clasic al țiglei metalice Nordica și impunător al țiglei metalice Arctica, acestea adaugă o notă de eleganță casei tale, transformând locuința ta într-un spațiu nu doar robust, ci și frumos.
Cu peste 22 de ani de experientă în producția de acoperișurilor, RoofArt și-a confirmat competența în dezvoltarea unor soluții de înaltă calitate. Indiferent dacă construiești de la zero sau înlocuiești acoperișul existent, RoofArt reprezintă alegerea sigură pentru un acoperiș care rezistă timp și care îți oferă pacea și securitatea necesare.
Privind către viitor, alege RoofArt - acoperișul durabil!
Noutăți recente
#Noutăți

Banda de ventilație streașină - Produs Nou

Mai mult
#Noutăți

Țigla metalică Clasică VS țigla metalică Dublu-Modulară RoofArt

Mai mult
#Noutăți

Etapele de Producție a Țiglei Metalice RoofArt

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne