“Acoperiș la cheie” în doar 60 de minute!

14 Apr 2021 #Oferte

RoofArt lansează promoția de primăvară - “Acoperiș la cheie” în doar 60 de minute!

A venit primăvara și acum e momentul să-ți clădești acoperișul de vis al familiei tale.

Detalii despre promoția de primăvară de la RoofArt

Ești cu gândul la un nou acoperiș pe care să-l poți avea AICI și ACUM? În această primăvară ai ocazia să vii la adresa noastră: șos. Muncești, 799, să comanzi țiglă metalică Arctica și să o primești pe loc în decurs de DOAR o oră!

Plasează o comandă, iar echipa noastră de profesioniști o va realiza în doar 60 de minute! Rapid, fiabil, sigur și cel mai important - de calitatea superioară! 

Și asta încă nu este tot! Primești livrare gratuită! Vino acum, iar de restul ne ocupăm noi, asigurându-ne că beneficiați de cea mai bună  alegere de țiglă metalică pentru casa ta! 

Detalii despre condițiile de livrare 

Noi îți organizăm o livrare în aceeași oră, absolut GRATUITĂ în cadrul mun. Chișinău. Dacă te afli în afara municipiului și vrei o livrare rapidă, atunci costul transportului în afara razei Chișinăului o achiți tu.

Doar pentru tine îți oferim șansa de a primi comanda gratuit și în afara municipiului, prin livrarea în regim obișnuit. Deci, dacă ești gata să aștepți livrarea comenzii în decurs de câteva zile, atunci ai scăpat și de cheltuielile de transport!  

Țigla metalică Arctica - o combinație perfectă dintre un design excepțional, calitate înaltă și preț accesibil

Cu peste 20 ani de experiență, RoofArt îți pune la dispoziție atât materiale calitative, cât și persoane de încredere, profesioniste care îți vor oferi cele mai bune sugestii pentru siguranța și confortul casei tale.

Alege țigla metalică Arctică de calitate premium într-o gamă variată de culori care îți vor bucura nu doar ochii ci și sufletul.

Plus, că noi îți garantăm rezistența și durabilitatea, astfel cum țigla metalică din oțelul suedez SSAB are o durată medie de viață de 50 de ani, iar de-a lungul acestui timp, acoperișul nu-și pierde din aspectul estetic și caracteristici tehnice. Învelișul este rezistent la foc, coroziune, raze UV, insecte, mucegai, condiții climatice nefavorabile. 

​​​​Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon sau să ne lăsați un mesaj.

 

Noutăți recente
#Noutăți

Tot ce trebuie să știi despre un acoperiș.

Mai mult
#Noutăți

10 lucruri despre acoperiș care te-ar putea surprinde

Mai mult
#Noutăți

Cum alegi învelitoarea metalică potrivită? Țiglă metalică, tablă cutată sau tablă în falț?

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne