Rulourile exterioare parasolare Velux - protecția perfectă împotriva căldurii!

17 Aug 2021 #Noutăți

Ruloul exterior parasolar VELUX este produsul potrivit pentru a împiedica razele soarelui și căldura să ajungă la suprafața geamului. Când nu este folosit, se maschează în partea superioară a ferestrei. Când este desfășurat pe fereastră, materialul semi-transparent al ruloului împiedică pătrunderea directă a razelor solare, reducând căldura cu până la 5 grade, dar oferind vizibilitate la exterior. Ruloul poate fi folosit chiar dacă fereastra este deschisă. 

* Operare ușoară din interior.

Pentru a folosi ruloul exterior parasolar, deschide și rotește fereastra. Apoi fixează capătul ruloului în cele două cârlige de prindere din partea inferioară a cercevelei, iar el se va desfășura peste suprafața vitrată a ferestrei.

* Acţionare electrică.

Se recomandă în cazul montării pe ferestrele de mansardă VELUX INTEGRA® și necesită conectare la rețeaua electrică. Ruloul este acționat cu ajutorul telecomenzii, fiind soluția ideală în cazul ferestrelor montate la înălțimi mari sau atunci când pur și simplu îți dorești mai mult confort. Astfel, poți controla cantitatea de lumină de oriunde ai fi în încăpere!

* Acţionare cu motor solar.

Se recomandă atât pentru ferestre cu operare manuală, cât și pentru ferestrele solare INTEGRA® montate la înălţime. Include telecomanda și un acumulator alimentat cu energie solară, care va acţiona până la 600 de închideri și deschideri chiar dacă soarele nu e suficient de puternic. Nu necesită niciun fel de cablu sau conexiune la o sursă de curent electric. 

Urmăriți linkul: https://www.velux.ro/ pentru informații mai detaliate.

Noutăți recente
#Noutăți

Cadoul din cutia de pantofi #ShoeBox.

Mai mult
#Noutăți

Keops S.R.L. - partenerul oficial al RoofArt.

Mai mult
#Noutăți

Cu RoofArt, toate visele tale devin realitate!

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne