Nu comunicăm prețul sau de ce prețul/m2 arată o imagine incompletă?

04 May 2020 #Noutăți

Suntem întrebați zilnic, practic în fiecare postare, cât e prețul/m2 pentru material. Explicăm mai jos, de ce prețul/m2 la material nu prezintă imaginea de ansamblu a cheltuielilor pentru un acoperiș.
Prețul/m2 la material nu-ți oferă o imagine completă despre costul unui acoperiș, aceasta constituie doar 60-70% din cheltuieală pentru materiale. Accesoriile precum: coame, frontoane, opritoare de zăpadă, dolii și folia anticondens, sunt vitale pentru construcția unui acoperiș și la fel au un cost, care e necesar de a fi calculat. 
Astfel, când ceri prețul/m2 și speri că formula este „(total m2 de acoperiș) x (prețul/m2)”, rezultatul nu reprezintă cheltuielile pe care le vei avea de facto. Unii ar da țigla la preț și de 1 leu/m2, dar ar pune adaos de sute de procente la accesorii. 

 A te baza doar pe preț/m2, e ca și cum ai cumpăra o haină la telefon.

„Apel într-un magazin de haine:
- Bună ziua, aveți scurtă?
- Bună ziua! Da, avem.
- Cât costă?
- 500 lei.
- Bine, mă gândesc.” 

Materialul va fi ales în dependență de acoperiș și buget. Acesta de obicei are caracteristici diferite după care poate fi ales. Spre exemplu, la țigla metalică contează tabla din care e profilată, grosimea tablei, producătorul și garanția. Recomandăm să fie aleasă mai întâi materialul potrivit pentru acoperiș, apoi de discutat despre preț. 

 Nu compara prețul/m2, ci oferta completă.
Având câteva oferte de la diferiți producători, compară ofertele finale, asigurându-te că faci comparație cu același tip de material, de aceeași grosime a oțelului, cu garanții similare la corozie și culoare. E la fel cum ai compara un Mercedes cu Dacia, și nu Mercedes cu Mercedes de același model.

Noutăți recente
#Noutăți

Votul tău contează!

Mai mult
#Noutăți

Condiții de garanție

Mai mult
#Noutăți

Rulourile exterioare parasolare Velux - protecția perfectă împotriva căldurii!

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne