5 mituri despre țigla metalică

12 Aug 2020 #Noutăți

Ești în proces de construcție a casei visurilor tale sau te-ai apucat de renovat? Iar alegerea potrivită a învelitorii pentru acoperiș nu a fost niciodată mai grea? Înainte de a lua o decizie finală este bine de știut faptul că, există câteva mituri total neadevărate despre țigla metalică. Vezi care sunt ele în rândurile ce urmează.

1. Țigla se poate decolora în timp

Pentru a nu da greș niciodată, alege țigla metalică de calitate înaltă, de la producători de încredere, iar acest lucru va rămâne în continuare un mit. Nu uita! Țigla metalică de înaltă calitate este o investiție de durată!

2. Țigla metalică nu asigură izolarea fonică

Unul dintre motive pentru care multă lume renunță la țigla metalica este faptul că, aceasta ar fi zgomotoasă, mai ales pe timp de ploaie sau vânt. Greșit! În majoritatea cazurilor, țigla metalică devine zgomotoasă atunci când este montată greșit și tot ce trebuie să faci este să apelezi din start la o echipă de profesioniști în instalarea învelitorilor pe acoperiș. Nu uita! Montajul corect te scutește de disconfortul fonic, de costuri suplimentare și îți oferă confortul de care ai nevoie fiind la tine Acasă.

3. Țigla metalică nu este rezistentă la coroziune

Greșit! Riscul de formare a coroziunii pe suprafața țiglei metalice se diminuează complet în momentul în care alegem țigla de calitate, dar și din momentul în care organizăm corect termoizolația, care va contribui și la izolarea fonică corespunzătoare. Plus, condensul excesiv care se poate forma la țigla metalică poate fi eliminat în exteriorul încăperii cu ajutorul foliei anticondens.

4. Țigla metalică nu rezistă mai mult de 2 ani

În prezent, producătorii de țiglă metalică de înaltă calitate țintesc spre rezistența acesteia pentru mai bine de 60 de ani. Plus, țigla metalică este tot mai des testată în cele mai grele condiții meteorologice, fiind garantată rezistența ei la intemperiile vremii, cum ar fi: ploaia cu grindină, vântul, ninsorile, dar și apariția mucegaiului în urma acestor fenomene naturale. De asemenea, o caracteristică deloc de neglijat a unui acoperiș din țiglă metalică este etanșeitatea sporită. Astfel, etanșeitatea ideală exclude scurgerile de apă nadorite, precum și infiltrațiile sub învelitoare.

5. Costul pentru montarea țiglei metalice este exagerat

Acest lucru este eronat. Făcând o analiză comparativă a prețurilor pe piață pentru montajul altor tipuri de învelitori și țigla metalică, ne putem da seama cu ușurință că, montajul țiglei metalice este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere a timpului consumat. Tot ce trebuie să faci este să alegi o echipă de specialiști în domeniu, astfel încât, odată cu trecerea timpului să nu apară necesitatea de a investi alte costuri suplimentare pentru reparație. Nu uita! Nici o investiție nu este prea mare atunci când vine vorba de un montaj sigur și durabil, precum și de un aspect estetic plăcut. Nu alege învelitori de proastă calitate doar de dragul de a economisi, cu riscul de a suporta după cheltuielile de reparație, în final ajungând la aceeași sumă pe care ai fi putut să o investești din start pentru produse de calitate și de durată.

Noutăți recente
#Noutăți

Votul tău contează!

Mai mult
#Noutăți

Condiții de garanție

Mai mult
#Noutăți

Rulourile exterioare parasolare Velux - protecția perfectă împotriva căldurii!

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne