Muncești 799 079 090 040
Created with Sketch. Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Tot ce trebuie să știi despre un acoperiș.

11 Feb 2021 #Noutăți

1.  Tipul și stilul de acoperiș.

Alegând culoarea acoperișului, trebuie luat în considerare efectul acesteia asupra percepției casei în mediul înconjurător. În plus, combinația corectă de culori a fațadei subliniază stilul arhitecturii. Dar o caracteristică uimitoare este iluziile sale vizuale - poate fi folosită pentru a „regla” volumul și masivitatea clădirii.

2.  Climat favorabil pentru acoperiș.

Un climat favorabil în casă poate fi creat prin organizarea schimbului de aer corect, a cărui sursă principală, pe lângă ferestre, este acoperișul. Ventilarea acoperișului poate aerisi rapid și eficient diferite camere sau spații. În plus, nu este gălăgios și elimină umeditatea și mirosurile din casă.

3.  Acoperișul trebuie să fie ventilat.

Un sistem de ventilație a acoperișului funcționează asigurând un flux continuu de aer prin camerele casei, ajutând la eliminarea aerului supraîncălzit și a umezelii din casă și a sistemului de acoperiș și la reducerea impactului schimbării temperaturilor și a condițiilor de umiditate atât în interiorul, cât și în exteriorul casei.

4.  Montarea acoperișului.

Pentru a vă asigura că acoperișul dvs. este instalat corect, corespunde schemei de culori și calității și fiabilității declarate, încredințând această problemă profesioniștilor, aceștia vor selecta materialul în funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră.

Noutăți recente
#Noutăți

Sistemul de parazăpezi cu bare RoofArt

Mai mult
#Noutăți

Sistemul Pluvial Scandic® - rezistent la diferențele de temperatură

Mai mult
#Noutăți

Ilmarser Grup S.R.L. - partenerul oficial al RoofArt

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne