Tot ce trebuie să știi despre un acoperiș.

11 Feb 2021 #Noutăți

1.  Tipul și stilul de acoperiș.

Alegând culoarea acoperișului, trebuie luat în considerare efectul acesteia asupra percepției casei în mediul înconjurător. În plus, combinația corectă de culori a fațadei subliniază stilul arhitecturii. Dar o caracteristică uimitoare este iluziile sale vizuale - poate fi folosită pentru a „regla” volumul și masivitatea clădirii.

2.  Climat favorabil pentru acoperiș.

Un climat favorabil în casă poate fi creat prin organizarea schimbului de aer corect, a cărui sursă principală, pe lângă ferestre, este acoperișul. Ventilarea acoperișului poate aerisi rapid și eficient diferite camere sau spații. În plus, nu este gălăgios și elimină umeditatea și mirosurile din casă.

3.  Acoperișul trebuie să fie ventilat.

Un sistem de ventilație a acoperișului funcționează asigurând un flux continuu de aer prin camerele casei, ajutând la eliminarea aerului supraîncălzit și a umezelii din casă și a sistemului de acoperiș și la reducerea impactului schimbării temperaturilor și a condițiilor de umiditate atât în interiorul, cât și în exteriorul casei.

4.  Montarea acoperișului.

Pentru a vă asigura că acoperișul dvs. este instalat corect, corespunde schemei de culori și calității și fiabilității declarate, încredințând această problemă profesioniștilor, aceștia vor selecta materialul în funcție de nevoile și așteptările dumneavoastră.

Noutăți recente
#Noutăți

Dezvăluim în articolul revistei Business Class secretele succesului RoofArt.

Mai mult
#Noutăți

Foliile anticondens sunt o soluție excelentă pentru construirea unei case.

Mai mult
#Noutăți

Ilarion Ursu, fondatorul și conducătorul al RoofArt Group.

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne