Țiglă metalică

RoofArt pune la dispoziția Dvs. un sortiment larg de țiglă metalică. Din tablă suedeză sau din tablă coreeană, începând cu grosimea de 0.40 mm până la 0.55 mm, cu textură mată sau lucioasă, țigla Umbrella este profilată pe aceeași linie de producere de ultimă generație.

2 tipuri

 

0 MDL

Vezi tehnologia de montare

Țigla metalică RoofArt este un produs revoluționar, care ridică standardele de calitate ale țiglei metalice la un alt nivel. Pentru tipuri, mărimi, culori și estimare în baza proiectului propriu vizitează versiunea desktop a site-ului.

Premium Standard Econom
Țara de origine a oțelului Suedia, SSAB Suedia, SSAB Coreea de Sud, Keo Sang
Grosimea tablei 0,5 (0,55) mm 0,45 (0,47) mm 0,45 (0,47) mm
Masa stratului de zinc 275 g/m² 275 g/m² 220 g/m²
Acoperire Green Coat Mica BT Matt Polyester Pe lucios
Grund Culoarea vopselei Culoarea vopselei alb
Durata medie de viață 50 de ani 50 de ani 50 de ani
Garanție anticoroziune 30 de ani 30 de ani 10 ani
Garanție la culoare 20 ani 10 ani 7 ani

Trimite proiectul pentru estimare

  • Aspect uniform

    Îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă metalică dublu-modulară Umbrella și nuanța semi-mată a vopselei garantează un aspect plăcut, unic și uniform. De asemenea, datorită sistemului de control al calității implementat de SSAB, nuanța de culoare nu diferă la loturile de tablă.

  • Tablă suedeză

    Țigla metalică Umbrella Premium este fabricată din tablă suedeză SSAB. Testată în condițiile dure ale Scandinaviei, tablele Prelaq Nova și Prelaq Matt prezintă toate avantajele pentru un acoperiș durabil și rezistă la temperaturi situate între 100°C și -40°C.

  • Combinarea panourilor

    Modulele de țiglă metalică RoofArt Umbrella sunt dotate cu o ambutisare ce permite suprapunerea perfectă a patru panouri de țiglă. Tăierea 3D asigură un aspect uniform al acoperișului și permite combinarea modulelor de dimensiuni mici.

Distribuitori și Montatori

Datorită partenerilor noștri în toată republica, suntem mai aproape de clienți oferind un acces rapid la toată gama de produse precum și la servicii de instalare de calitate.

Vezi harta interactivă

Proiecte realizate

Vezi proiecte realizate