Sisteme de scurgere

Sistemele de scurgere RoofArt reprezintă cea mai vastă alegere în materie de sisteme pluviale din Republica Moldova. Menirea de bază a unui sistem de preluare a apelor pluviale este de a asigura scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare.

3 modele

Alege sistemul pluvial potrivit și selectează elementele pentru detalii și cumpărare

Specificații

Garanție

Vezi tehnologia de montare

Sistemele de scurgere RoofArt sunt dotate cu toate elementele necesare, 23 la număr, 8 dintre care sunt complementare. Pentru mărimi, culori și comandă online vizitează versiunea desktop a site-ului.

Scandic Color Scandic Zinc Scandic Cupru
Țara de origine a oțelului Suedia, SSAB Slovacia, Kosice Grecia
Grosimea tablei min. 0.57 mm min. 0.50 mm min. 0.50 mm
Masa stratului de zinc 275 g/m² 275 g/m²
Acoperire GreenCoat RWS
Grund de culoarea vopselei
Durata medie de viață 50 de ani 30 de ani 500 de ani
Garanție anticoroziune 30 de ani 10 ani
Garanție vopsea 15 ani

Cumpără în baza proiectului propriu

Calcul proiect

Completează dimensiunile în metri liniari (m.l.). Indică valorile fracționale folosind punctul (nu virgula).

  • Tablă suedeză

    Sistemul de scurgere RoofArt Scandic este produs din tablă prevopsită GreenCoat RWS, produsă de concernul suedez SSAB. Particulele acrilice ale tablei asigură protecția UV și rezistența la zgârieturi. Tablele rezistă la temperaturi situate între 100° Celsius și - 40°

  • Producție autohtonă

    RoofArt este singura companie din țară care produce toate elementele necesare unui sistem pluvial complet. Este un produs autohton, fabricat folosind utilaj finlandez marca Macring, din tablă prevopsită SSAB - Suedia.

  • Montarea prin click

    Metoda click este o metodologie revoluționară de montare a elementelor sistemului de scurgere. Cârligul, brățara jgheab și brățările burlan sunt fixate prin simpla apăsare, dar după fixare nu pot fi demontate accidental. 

Distribuitori și Montatori

Datorită partenerilor noștri în toată republica, suntem mai aproape de clienți oferind un acces rapid la toată gama de produse precum și la servicii de instalare de calitate.

Vezi harta interactivă

Proiecte realizate

Vezi proiecte realizate