ga('create', 'UA-21665269-19', 'auto'); ga('send', 'pageview'); Companie – RoofArt Republica Moldova

Companie – RoofArt Republica Moldova

Fondat în 2001, grupul RoofArt a reușit să se extindă în Europa, devenind unul din liderii în producția sistemelor de preluare a apelor pluviale.

 

Natura ne oferă cele mai spectaculoase încercări. De aceea studiem și ne perfecționăm continuu pentru a fi pregătiți să oferim lumii, partenerilor noștri, un climat de siguranță și încredere.

Păstrăm intacte principiile ce stau la baza succesului și dezvoltării personale, temelia și pilonii oricărei construcții prin profesionalizm, creativitate și corectitudine.

 1. Proiectarea și confecționarea produselor cu marca comercială RoofArt.
 2. Comercializarea produselor RoofArt pe piața din Republica Moldova.
 3. Comercializarea produselor cu marca comercială RoofArt în țările Europei Centrale și de Est.
   

Misiunea noastră

Scopul nostru este de a furniza produse calitative pe piața de construcții. Obiectivul nostru este de a induce în mintea consumatorului nostru percepția durabilității, funcționalității, accesiblității și a unui design atractiv - calitățile de bază a producției RoofArt.

Istoria dezvoltării

 1. 2001

  RoofArt dezvoltă o rețea de distribuție în România cu un sistem conceptualizat și design creat al primelor jgheaburi și burlane cunoscut astăzi ca sistemul pluvial 150/100.

 2. 2003

  Se lansează prima linie de producere a sistemelor pluviale.

 3. 2008

  Semnarea contractului cu concernul SSAB (Suedia). În același timp implementarea sistemului Managementului calității ISO 9001-2000.

 4. 2010

  Înregistrarea sistemului pluvial ”Scandic” în OSIM România. Sistemul de scurgere Scandic este certificat conform Standardului European SREN 1462:2006 și SREN 612: 2006 de către compania AEROQ.

 5. 2013

  Lansarea liniei de producție a țiglei metalice Umbrella.

 6. 2014

  Lansarea unui produs inovativ, conceput pentru a ușura montarea acoperișului - țigla metalică dublu-modulară Umbrella.

 7. 2015

  Introducerea unei nuanțe noi in paleta de culori - RAL 6020 pentru sistemul de scurgere Scandic.

 8. 2016

  Crearea unei noi identități vizuale RoofArt.

 • 8

  Parteneri de încredere colaborează cu noi, cot la cot, peste hotarele țării

 • 10

  Țări au acces la produsele noastre de calitate prin distribuitorii locali

 • 15

  Ani de activitate productivă pe piața produselor similare în Republica Moldova

Roofart Group

Thanks for your interest in our company. We will get in contact with you soon.

Thanks for your interest in our company. We will get in contact with you soon.

Impresii și păreri

Emanuel Muntean

VIVA SRL., Romania

Sunt foarte satisfăcut. Lucrez cu RoofArt de mult timp - produsele lor sunt de o calitate înaltă, iar toți clienții mei sunt satisfăcuți. Acest fapt ne-a încurajat să continuăm să colaborăm cu ei și să nu mai simțim nevoia de a căuta alți furnizori.

Donatas Paplauskas

RoofArt Lithuania

Produsele RoofArt sunt de cea mai bună calitate! Oferă o atenție deosebită detaliilor, deoarece ele contează. Livrările produselor sunt întotdeauna la timp, negreșite. Împachetarea este comodă și practică. Gama de culori este vastă. Ca rezultat toți clienții care au cumpărat produsele RoofArt în Lituania sunt satisfăcuți.

Agnieszka Trompeta

RoofArt Slovakia

În Slovakia se știe despre calitatea materiei prime provenită de la SSAB, din această cauză pentru noi RoofArt este sinonimul calității superioare suedeze. Ceea ce garantează produselor RoofArt un consumator satisfăcut este combinația dintre proprietățile excelente ale materiei și prețul comod.

Nadia Sakovets

RoofArt Ukraine

Grupul RoofArt este o companie de succes cu o elaborare dinamică. Dezvoltarea lor intensivă este bazată pe 3 piloni - management competent, inovații și materie primă de calitate. Datorită comunicării bune dintre ingineri și diriginții de șantier toată producția este perfectă. Prin urmare în fiecare an compania crează noi partneriate în diferite țări, înființează puncte de vânzare, etc.

Alexey Fefelov

RoofArt Russian Federation

Modul în care noi am putea descrie parteneriatul nostru cu RoofArt pe scurt: suntem satisfăcuți. La scurt timp după prima interacțiune cu RoofArt și producția lor am ajuns să avem o opinie foarte bună despre ei. RoofArt nu este numai un sistem pluvial, este un brand dezvoltat cu anii prin experiență și cunoștințele acumulate de fondatorii lui, un brand care produce o gamă vastă de produse și accesorii pentru acoperiș.

Duncan Kingston

Southern Sheeting Supplies Ltd, United Kingdom

De când am început să colaborăm cu RoofArt am realizat că este cel mai inovativ si modern sistem pluvial din metal pe piața Marii Britanii. Fideli calității superioare, RoofArt a introdus sistemul pluvial din oțel cu o ofertă accesibilă în MB. Avem doar cele mai bune impresii atât despre serviciile oferite de RoofArt cât și calitatea produselor!

Radu Crăciunică

Persoană fizică, raionul Râșcani

Una din caracteristicile pentru care am procurat țigla metalică și sistemul de scurgere este garanția de 15 ani la culoare. Am construit acoperișul în anul 2013, și arată la fel ca la început.

Daniel Țiba

Persoană fizică, raionul Telenești

Suntem mulțumiți că am ales produsele RoofArt pentru renovarea acoperșului. Sunt calitative, inovative, și arată bine. Montatorii au lucrat repede și calitativ.

Valeriu Boata

Persoană fizică, raionul Soroca

Urmând recomandarea rudelor noastre, am decis să utilizăm la construcția acoperișului țiglă metalică Umbrella. Am optat și pentru sistem de scurgere, din aceiași tablă. Acesta a asigurat aspectul estetic al casei, iar noi ne simțim în siguranță, pentru că știm că am achiziționat produse calitative.