Muncești 799
022 249 110
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
ro

Cum îngrijim corect acoperișurile din țiglă metalică Arctica?

19 Mar 2020 #Noutăți

Acoperișul din țiglă metalică poate ține mai mult de 50 de ani, păstrând structura, forma și aspectul estetic frumos, dacă se ține cont de recomandările privind montarea, utilizarea și îngrijirea corectă. Iată câteva dintre aceste recomandări:

1. Curățarea atentă a acoperișului

Pe acoperiș NU se urcă fără echipamentul potrivit. Recomandarea aceasta este pentru a evita zgârâieturile, deformarea țiglei, ceea ce poate deteriora stratul de protecție, cauzând uzarea mai rapidă a țiglei metalice.

2. Înlăturarea zgârâieturilor și defectelor

Zgârâieturile adânci și locurile unde țigla este deformată pot fi sursa apariției ruginei. Aceste defecte trebuie înlăturate cât mai curând. Adresează-te la specialiști.

3. Schimbarea șuruburilor

O dată la 5-6 ani se recomandă schimbarea șuruburilor. Această necesitate apare în urma înghețurilor și dezghețurilor, supunerii la razele solare, ceea ce cauzează uzarea cauciucului de la șurub. Dacă nu sunt schimbate la timp pot apărea infiltrații de apă în acoperiș. Recomandarea nu este valabilă pentru țigla dublu-modulară Umbrella, deoarece are metoda de fixare ascunsă și șuruburi la maxim protejate de înghețuri și dezghețuri.

Noutăți recente
#Noutăți

Țigla Metalică Arctica "Made in Moldova" - Cum se produce?

Mai mult
#Noutăți

6 greșeli pe care vrei să le eviți dacă construiești acoperiș în 2020

Mai mult
#Noutăți

SSAB lansează cel mai ecologic sortiment de produse pentru construcțiile de exterior

Mai mult
Ești gata pentru o experiență premium? Contactează-ne